Naturbruk

Våre tilbud i Naturbruk er lokalisert på Inndyr i Gildeskål.

Studiestedet tilbyr :

• Naturbruk vg1
  • Akvakultur vg2
  • Fiske og fangst vg2

Undervisningen foregår i flotte, tidsriktige lokaler. I tillegg har vi eget undervisningsfartøy - M/K Salthammer. Vi får nytt fartøy i 2019.

På naturbruk vg1 får du en allsidig grunnutdannelse som gir deg mulighet til å søke på våre vg2-tilbud, i tillegg oppfylles kravene til å søke på enhver vg2-utdannelse innen naturbruk.

Som elev på naturbruk får du ta del i flotte naturopplevelser som lofotfiske med vår egen båt. Alle elevene gjennomgår det obligatoriske sikkerhetskurset IMO 60 som har en varighet på 7 dager.

Andre aktiviteter er seiling og roing med skolens egne nordlandsbåter, ferdsel og overnatting ute under varierende forhold, kystkulturprosjekter, produksjon av fiskeprodukter som klippfisk, tørrfisk, saltfisk, filét og mye mer.