Meld fra om mobbing - Klikk for stort bilde

Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde

Klikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bilde

NM i akvakultur

Historiens første NM i akvakultur ble arrangert på Inndyr 2. og 3. april. Elever fra fylkene Troms, Nordland, Trøndelag, Sogn og Fjordane og Rogaland stilte til konkurransen.

Oppgavene elevene fikk var blant annet snittveiing av fisk, knuter og spleis,nødreparasjon av not, dissekering av laks og vurdering av fett- og fargeprøver.

Klikk for stort bilde

Elevene Asle Johan Andersen og Audun Sande Gangstø representerte  Nordland fylke og Meløy videregående skole i mesterskapet. De hadde satt seg som mål å vinne og hadde forberedt seg godt. Da seieren på hjemmebane var et faktum sto jubelen i taket. På en sterk andreplass kom Trøndelag fylke, etterfulgt av Rogaland fylke på tredjeplass.

NM i akvakultur er et samarbeid mellom Kigok, World Skills, Nordland Fylkeskommune og Meløy videregående skole.

Lese mere om Kigok`s arbeid på deres hjemmeside: https://kig.no/Forside