Studiespesialisering

Studiespesialisering gir det bredeste grunnlaget for videre studier ved høgskoler og universiteter.

Fotograf: Tine Bergmo Steinvei Fotograf: Tine Bergmo Steinvei Fotograf: Tine Bergmo Steinvei Fotograf: Kjersti Svendsen Fotograf: Kjersti Svendsen Fotograf: Kjersti Svendsen Fotograf: Kjersti Svendsen Fotograf: Kjersti Svendsen Fotograf: Kjersti Svendsen Fotograf: Kjersti Svendsen Fotograf: Kjersti Svendsen Fotograf: Dagfinn Kolberg Fotograf: Dagfinn Kolberg Fotograf: Dagfinn Kolberg Fotograf: Dagfinn Kolberg Fotograf: Dagfinn Kolberg Fotograf: Dagfinn Kolberg

Det er et stort behov for personer med høyere utdanning - lokalt, nasjonalt og globalt. Dersom du velger studiespesialisering ved studiested Ørnes får du 3 gode år i et godt miljø med tett oppfølging fra engasjerte og kunnskapsrike lærere.

Skolen har tegnet partnerskapsavtaler med bl.a Nord universitet som gir deg som elev fordeler i form av fagdager i løpet av skoletiden.

Pp vg1 er skoledagen variert med spennende forsøk i naturfagtimene, rollespill og ekskursjoner. I september drar vi på tverrfaglig ekskursjon til Svertisen med overnatting.

Informasjon om studiespesialisering og programfag (PDF, 2 MB)

Avsluttende fag på studiespesialisering

Valg av programområde og programfag

Blokkskjema 2016-2018 (PDF, 19 kB)