Naturbruk

Fisk i garnet Fugløya Fugløya Fugløya Fugløya Fugløya klippfisk Kystkultur På tur Fotograf: Knut-Eirik Svendsen

Våre tilbud i Naturbruk er lokalisert på Inndyr i Gildeskål.

Studiestedet tilbyr :

• Naturbruk vg1
  • Akvakultur vg2
  • Fiske og fangst vg2

Undervisningen foregår i flotte, tidsriktige lokaler. I tillegg har vi eget undervisningsfartøy - M/K Salthammer. Vi får nytt fartøy i 2018.

På naturbruk vg1 får du en allsidig grunnutdannelse som gir deg mulighet til å søke på våre vg2-tilbud, i tillegg oppfylles kravene til å søke på enhver vg2-utdannelse innen naturbruk.

Som elev på naturbruk får du ta del i flotte naturopplevelser som lofotfiske med vår egen båt. Alle elevene gjennomgår det obligatoriske sikkerhetskurset IMO 60 som har en varighet på 7 dager.

Andre aktiviteter er seiling og roing med skolens egne nordlandsbåter, ferdsel og overnatting ute under varierende forhold, kystkulturprosjekter, produksjon av fiskeprodukter som klippfisk, tørrfisk, saltfisk, filét og mye mer.

Publisert av Kjersti Svendsen. Sist endret 21.11.2016