TIP Mekanisk tar imot oppdrag

TIP Mek - Klikk for stort bildeTIP Mek Alfon Johansen Elevene på TIP Mekanisk på studiested Glomfjord er klar til å ta imot oppdrag. Først og fremst innenfor sveising, men dreiing er også aktuelt.

Vg1 teknikk og industriell produksjon samt vg2 industriteknologi trenger små og større prosjekter for å nå kompetansemålene i læreplanen i løpet av skoleåret.

Hva kan de lage? Her er det bare fantasien som setter grenser, de lager det meste så fremt vi har det verkstedutstyret som trengs.

Elevene på bildet står bak 2 landganger som ble produsert for en kunde i Vesterålen forrige skoleår. Den ene ble laget av vg1, den andre av vg2. Vi har fått tilbakemelding om at han er strålende fornøyd!

Både private og bedrifter kan kontakte faglærer Atle Rendahl på telefon tlf 91333351.