Suksessfull solidaritet

Barna utenfor dagsenteret - Klikk for stort bildeBarna utenfor dagsenteret Tine H-E Andreassen Lopes Meløy videregående skole, studiested Ørnes skal nå på torsdag ha åpen skole til inntekt for Prosjekt Håpet barn og familie i Brasil.

Skolen startet for tolv år siden å samle inn penger til Prosjektet håpet, barn og familie i Brasil.

Denne innsamlingen har vært svært suksessfull der solidaritet står i sentrum. Elever og lærere ved hjelp av andre frivillige har strevd mye for å lage god underholdning og produkter å selge.

Selv om skolen er liten, har bidraget til prosjektet til sammen vært på omtrent en kvart million. Pengene har bidratt til å integrere fattige barn i samfunnet, og gi et håp om at en bedre fremtid finnes.

Tekst: Nathalie Andersen

Plakat-til-internasjonale-dager-page-001 - Klikk for stort bilde