Jobb hos oss

INNDYR2.jpg - Klikk for stort bilde Er du interessert i å jobbe hos oss? Se våre ledige stillinger.

Se alle ledige stillinger i Nordland fylkeskommune

Meløy videregående skole - Inndyr

Meløy videregående skole består av tre studiesteder i Glomfjord, Ørnes og Inndyr. Vi har moderne lokaler på alle studiestedene, i flotte omgivelser. Skolen har i dag 70 ansatte og ca 270 elever fordelt på yrkesfaglige og studieforberedende utdanningsprogram. På studiested på Inndyr tilbys det utdanningsprogram innen naturbruk, med Vg1 naturbruk, Vg2 akvakultur og Vg2 fiske og fangst. Det er i dag 60 elevplasser og ca 15 ansatte. Vi har et enestående opplæringstilbud innen marine fag, Domus Pisces - Fiskens hus - som er et landbasert praksisanlegg i akvakultur, visningsanlegg i akvakultur og Newtonrom Kyst- og havbruk.

Velkommen til å bo og leve i Gildeskål

Gildeskål er en vakker kystkommune rett sør for fylkeshovedstaden, Bodø.

Her kan du bo i en stille vik inne i en skjermet fjordarm, eller tett på storhavet på en av de vakre øyene. Befolkningen bor i hovedsak i det som defineres som kommunens fire tettsteder, Inndyr, Arnøyene, Sandhornøy, og Nygårdsjøen.

Det er også fullt mulig å bo i landlige omgivelser i kommunen, og jobbe i en av nabo-kommunene.

Gildeskål er et flott sted for barn og unge. Det er godt utbygget skole- og barnehage tilbud i alle deler av kommunen. Her finner du trygge og gode oppvekstmiljø i levende lokalsamfunn som bryr seg.

Gildeskål har gode kommunikasjonsmuligheter med regionen forøvrig, både sørover mot Meløy og nordover til Bodø. Bodø er med bil i overkant av en time fra de fleste stedene i kommunen. Fra øyene kommer man også lett med båt både sør og nord.

Her finner du oss: