sol

Vi ønsker alle elever og ansatte en riktig god, solrik og opplevelsesrik ferie!

Ettertraktet på arbeidsmarkedet

Meløy videregående skole har ledige stillinger på studiestedene Ørnes og Inndyr. Vi trenger spesialpedagog, kantinemedarbeider, motorpasser og lærer i akvakultur/naturbasert aktivitet.

Kjetil Fagervik, rektor Meløy videregående skole

Kjetil Fagervik blir ny rektor ved Meløy videregående skole. Utdanningssjef Nina Ellingsen Høiskar er svært tilfreds.

Sirianna og Armand

Sirianna og Armand hadde en lærerik tur til Oslo på samfunnsfagstipendet de fikk tildelt fra skolen.

MVS Inndyr

En lærer ved Meløy videregående skole, studiested  Inndyr mottok i morges en konvolutt med hvitt pulver og en drapstrussel. Politiet ble varslet og nødvendige sikkerhetstiltak igangsatt.

På pumpeverkstedet

Kamilla, Rainer, Mika og Joakim fra vg2 industriteknologi har sammen med lærer Alfon Johansen vært en uke på Hammerfest LNG - Statoil sitt anlegg for mottak og prosessering av naturgass fra Snøhvitfeltet i Barentshavet.

Barna utenfor dagsenteret

Meløy videregående skole, studiested Ørnes skal nå på torsdag ha åpen skole til inntekt for Prosjekt Håpet barn og familie i Brasil.

åpen kveld felles beskåret

Alle 10.klassinger med foresatte inviteres til åpen ettermiddag ved Meløy videregående skole, for å få informasjon om våre tilbud og hvordan det er å være elev hos oss.

Velkommen!

Glomfjord 25.januar – Ørnes 31.januar – Inndyr 8.februar

Vinnerlaget

For første gang ble det denne uken arrangert skolekonkurranse i akvakulturfaget. Konkurransen ble gjennomført i Gildeskål Kulturhus og praksislokalene til Meløy vgs på Inndyr.

Stipend

Samfunnsfagstipend er tildelt Sirianna S. Pettersen, Christer P. Johansen, Armand G. Breivik og David R. Braseth