Mentor-klem 1

De må intervjue hverandre om drømmene de har, og de tvinges til å bli kjent på tvers av bosted. Slik gir elev-mentorene ved Meløy videregående ferskingene en sammensveisende skolestart.

TIP Mek

Elevene på TIP Mekanisk på studiested Glomfjord er klar til å ta imot oppdrag. Først og fremst innenfor sveising, men dreiing er også aktuelt.

Pc

For å gjøre utleveringen av elev-PC og læremidler så smidig som mulig, har Nordland fylkeskommune laget en egen portal for elektronisk behandling. I portalen kan elever og foresatte digitalt signere "Avtale om leie av bærbar datamaskin og lån av bøker, lærebøker og andre læremidler", og betale leieavgift for PC til skolestart 2017.

Passasjerer går på bussen i sentrum

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.

studere sammen

Første skoledag 2017/2018 er mandag 21.august. Alle elever - gamle som nye - ønskes varmt velkommen.

INNDYR2.jpg

Er du interessert i å jobbe hos oss? Se våre ledige stillinger.

Sirianna og Emil

Ungdomskonferansen om psykisk helse ble arrangert på Neverdal sist fredag. Sirianna S. Pettersen og Emil Maruhn – begge elever ved studiested Ørnes – innledet til konferansen.

Hubro NM 1

"Meløy JPs AS" v. Erika, Lars Petter og Benedicte som alle tar økonomifag ved studiested Ørnes, kvalifiserte seg til å delta i Hubro-NM, norgesmesterskap i bedriftsledelse, som arrangeres i Trondheim 27.-28. april 2017.

Deltakere i Geofag-OL

Ole Edvard Kolvik Valøy gikk videre fra 2.runde i geofag-OL. Nå står samling i Bergen for tur 2.-5.april.

Hild-Marit Olsen

Søkertallene for videregående opplæring i Nordland er klar. Interessen for helse- og oppvekst øker. Det samme gjelder Akvakultur.