På pumpeverkstedet

Kamilla, Rainer, Mika og Joakim fra vg2 industriteknologi har sammen med lærer Alfon Johansen vært en uke på Hammerfest LNG - Statoil sitt anlegg for mottak og prosessering av naturgass fra Snøhvitfeltet i Barentshavet.

Barna utenfor dagsenteret

Meløy videregående skole, studiested Ørnes skal nå på torsdag ha åpen skole til inntekt for Prosjekt Håpet barn og familie i Brasil.

åpen kveld felles beskåret

Alle 10.klassinger med foresatte inviteres til åpen ettermiddag ved Meløy videregående skole, for å få informasjon om våre tilbud og hvordan det er å være elev hos oss.

Velkommen!

Glomfjord 25.januar – Ørnes 31.januar – Inndyr 8.februar

Vinnerlaget

For første gang ble det denne uken arrangert skolekonkurranse i akvakulturfaget. Konkurransen ble gjennomført i Gildeskål Kulturhus og praksislokalene til Meløy vgs på Inndyr.

Stipend

Samfunnsfagstipend er tildelt Sirianna S. Pettersen, Christer P. Johansen, Armand G. Breivik og David R. Braseth

Samuelvatnet

Oktober 2017 har elever ved naturbruk vg1 vært med på planlegging og gjennomføring av en overnattingstur til Samuelvatnet 160 moh.

yara-gruppe

Den 10.oktober hadde en gruppe med kjemi-elever fra studiested Ørnes omvisning på Yara.

Joakim Kvarsnes og Teodor Magnussen

Begge ble ferdige med sine fagbrev i vår. Joakim Kvarsnes som prosessoperatør og Teodor Magnussen som industrimekaniker, og man skulle tro de var klar for yrkeslivet. Men disse to vil det annerledes.

Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen (Ap) og direktør i verftet Hvide Sande, Carl Erik Kristensen signerer kontrakt for bygging av opplæringsbåt til 50 millioner kroner.

Meløy videregående tilbyr elevene splitter ny fiskebåt i opplæringen. I går ble kontrakten med verftet undertegnet av fylkesråd Hild-Marit Olsen (Ap).

Analyse

Torsdag 21.september startet elevene på VG1, studiested Ørnes, et forskningsprosjekt i Mosvolddalen. Forskningen gikk ut på å undersøke kunstgressbanen, og finne ut hvilke materialer den består av, og hvor mye løse materialer som fester seg på klær og sko under aktivitet.