INNDYR2.jpg

Er du interessert i å jobbe hos oss? Se våre ledige stillinger.

Passasjerer går på bussen i sentrum

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.

Sirianna og Emil

Ungdomskonferansen om psykisk helse ble arrangert på Neverdal sist fredag. Sirianna S. Pettersen og Emil Maruhn – begge elever ved studiested Ørnes – innledet til konferansen.

Hubro NM 1

"Meløy JPs AS" v. Erika, Lars Petter og Benedicte som alle tar økonomifag ved studiested Ørnes, kvalifiserte seg til å delta i Hubro-NM, norgesmesterskap i bedriftsledelse, som arrangeres i Trondheim 27.-28. april 2017.

Deltakere i Geofag-OL

Ole Edvard Kolvik Valøy gikk videre fra 2.runde i geofag-OL. Nå står samling i Bergen for tur 2.-5.april.

Hild-Marit Olsen

Søkertallene for videregående opplæring i Nordland er klar. Interessen for helse- og oppvekst øker. Det samme gjelder Akvakultur.

Politi.jpg

Politihøgskolen avd. Bodø inviterer til Åpen dag, onsdag 8. februar kl. 17.30 – 21.00

Håpet.jpg

Tusen takk til alle som var innom Meløy videregående skole studiested Ørnes i går, eller har hjulpet oss med å hjelpe Prosjekt Håpet barn og familie i Brasil på annet måte. Alle monner drar!

Marlene

Elevene på Meløy vgs/Ørnes mener at Internasjonale dager et bra og viktig tiltak. De ser også forbedringspotensiale. Mediagruppa har snakket med noen av dem.

Kirsti og Marit.JPG

Alle i skolemiljøet deltar i Internasjonale dager. Til og med studierektoren. Kirsti Kvehaugen fant fram heklenåla, og satset på tekstilgruppa. Hun sier seg fornøyd med årets arrangement så langt.