Meld fra om mobbing - Klikk for stort bilde

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde

Lærer på hospitering

Meløy videregående skole, studiested Glomfjord imponerer igjen.

Denne uken har lærer Hanne Edvardsen hospitering på Ørnes omsorgssenter. Hanne underviser til daglig på helse og oppvekstfag, og med denne hospiteringen får hun erfaring i hvilke oppgaver og utfordringer hennes elever møter i praksis. Du kan selv lese tilbakemeldingen fra virksomhetsleder på Ørnes omsorgssenter, Geir Inge Hansen.

Klikk for stort bilde

«Fantastisk tiltak av lærer Hanne Edvardsen fra Meløy videregående skole Glomfjord ( til høyre i bildet), å hospitere ute i praksisfeltet i en uke, der hun i dag har helsefagelever og lærlinger som hun har ansvar for. Hospiteringen er på Ørnes omsorgssenter, avd 1. Her sammen med sykepleier Isabell Meløysund og pleiemedarbeider Dianne Padaong. Dette ønsker vi at flere lærere bør ta del i.

Med vennlig hilsen Geir Inge Hansen, virksomhetsleder Ørnes omsorgssenter»