Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde

Klikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bilde

Kickstart på Meløy VGS

Ved studiested Glomfjord har klassen fra Teknisk industriproduksjon denne uken deltatt på kurs i varme arbeider i regi av Yara brann. Instruktør Jørn Are Pedersen demonstrerte ulike slokketekkniker, viktigheten av gode sikkerhetsrutiner og hva man skal gjøre om uhellet først er ute. Her fikk elevene prøve seg mot flammene og lære riktig bruk av brannslokningsapparater.

Klikk for stort bilde Lars Arntzen

Ved studiested  Ørnes er mentorene i full gang med arbeidet til Drømmeklasse 1.

De har sammen med elevene laget Drømmeklasseplakaten. Der har de plukket ut hva er viktig for å ha det godt og trives sammen på skolen. Punktene som ble plukket ut er venner, godt klassemiljø, mestringsfølelse, gode lærere og en stor «dæsj» humor!

Dette er en del av satsningen til Meløy VGS sammen med Drømmeskolen – Voksne for barn. Les gjerne mer om dette spennende prosjektet  https://www.vfb.no/produkter-og-tjenester/skoleprogrammer/drommeskolen-2/