MVGS studiested Ørnes deltar på Operasjon dagsverk 2018.

Lilli 1 - Klikk for stort bilde Den 29.oktober arrangeres Operasjon dagsverk, og flertallet av elevene skal ut og tjene inn penger til den store solidaritetsaksjonen. De har fått arbeidsplasser hos det lokale næringslivet, dagligvareforretninger og Meløy kommunene. For hvert dagsverk vil elevene samle inn 400 kr.

Gymsal 1 - Klikk for stort bilde Operasjon Dagsverk startet på Meløy videregående skole med besøk av foredragsholder fra distriktskomiteen i Nordland, Lilli Than Winn. MVGS Ørnes har satt av to dager til forberedende arbeid, informasjon og læring. Elevene jobber i grupper på tvers av klassene, ute på «stasjoner» med forskjellig innhold, faglige, teoretiske og praktiske oppgaver.

Kantine 1 - Klikk for stort bilde

Inntektene fra årets Operasjon Dagsverk skal gå til å hjelpe ungdommer til utdanning i Palestina. Det kan dere lese mere om på OD sine hjemmesider: http://www.od.no/

Kyi 1 - Klikk for stort bilde

Takk til alle som bidrar.