Med Svartisen som klasserom.

Meløy videregående skole sine tre studiesteder bruker alle naturen i nærområdet aktivt i sin undervisning.

Den første gruppen med elever fra studiested Inndyr har denne uken deltatt på kurset Grunnleggende Sikkerhetsopplæring 50t (STCW), ved Bodin Sikkerhets- og Maritimt Kurssenter.
Målet med kurset er å sikre at elevene får sikkerhetsopplæring som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten og hindre forurensning under driften av skipet.

Denne uken samlet vi alle elever og ansatte til høytidelig dåp av opplæringsfartøyet Oscar Sund. Fartøyets gudmor, Fylkesråd for utdanning i Nordland, Hild-Marit Olsen ønsket hell og lykke til fartøy, mannskap og elever på alle hav.

Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen (Ap) og direktør i verftet Hvide Sande, Carl Erik Kristensen signerer kontrakt for bygging av opplæringsbåt til 50 millioner kroner.

Meløy videregående tilbyr elevene splitter ny fiskebåt i opplæringen. I går ble kontrakten med verftet undertegnet av fylkesråd Hild-Marit Olsen (Ap).