HanneEdvardsen

Meløy videregående skole, studiested Glomfjord imponerer igjen.

Denne uken har lærer Hanne Edvardsen hospitering på Ørnes omsorgssenter. Hanne underviser til daglig på helse og oppvekstfag, og med denne hospiteringen får hun erfaring i hvilke oppgaver og utfordringer hennes elever møter i praksis. Du kan selv lese tilbakemeldingen fra virksomhetsleder på Ørnes omsorgssenter, Geir Inge Hansen.

Politi

Meld deg på arrangementet på phs.no/infokveld. Arrangementet tar maks 90 påmeldte.

Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen (Ap) og direktør i verftet Hvide Sande, Carl Erik Kristensen signerer kontrakt for bygging av opplæringsbåt til 50 millioner kroner.

Meløy videregående tilbyr elevene splitter ny fiskebåt i opplæringen. I går ble kontrakten med verftet undertegnet av fylkesråd Hild-Marit Olsen (Ap).