påbygging 1

Lærling nå, men kanskje vil du studere høsten 2020 ? Frister utdanning som: jurist, sosionom, psykolog, arkitekt, dyrepleier, økonom, politi, sykepleier eller lærer ? Da må du først ha studiekompetanse som du kan starte på høsten 2019.

Foto: Ny Næring AS.

Hubro

Julianne, Emma og Henriette tar økonomifag ved studiested Ørnes, og de har nå kvalifisert seg til å delta i Hubro Championship, «nordisk» mesterskap i bedriftsledelse, som arrangeres i Oslo 9.-10. april 2019.

Tuva 1

Vi søkte på samfunnsfagstipendet til Brussel fordi vi syns internasjonal politikk er interessant, og fordi dette var en mulighet vi ikke kunne gå glipp av. Vi tror dette blir et lærerikt opphold, med mange nye opplevelser, sier de to spente elevene.

Samfunnsfagstipend 2018-19 er tildelt Marthe Valmo Nordmann og Tuva Karine Iversen.

Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen (Ap) og direktør i verftet Hvide Sande, Carl Erik Kristensen signerer kontrakt for bygging av opplæringsbåt til 50 millioner kroner.

Meløy videregående tilbyr elevene splitter ny fiskebåt i opplæringen. I går ble kontrakten med verftet undertegnet av fylkesråd Hild-Marit Olsen (Ap).