Skolehelsetjenesten

Elever ved studiestedene Glomfjord og Ørnes omfattes av Meløy kommunes skolehelsetjeneste. Elever ved studiested Inndyr omfattes av Gildeskål kommunes skolehelsetjeneste.

Dersom du ønsker kontakt med helsesøster kan du sende sms til mobil 94382550 eller møte opp på oppsatte kontordager på vgs.

Helsesøster:

• kan gi råd og veiledning bl.a. angående ernæring, hygiene, prevensjon, samliv, sorg, rusmidler, mistrivsel mm.
  • har fast kontortid for elever, foreldre og ansatte. Individuelle råd og veiledning basert på behov.
  • har taushetsplikt, og fortrolige opplysninger vil ikke bli gitt videre uten samtykke.
  • Kan henvise videre til fysioterapeut, lege, øre-nese-hals, øyelege, BUP, PPT.
  • informerer i alle vg1 klasser etter skolestart om høsten.

Tjenesten er gratis, elevene får ikke fravær, og det er ikke nødvendig med timebestilling.

Gerd Anne Jørgensen - Klikk for stort bildeGerd Anne Jørgensen

Helsesøster, Glomfjord og Ørnes

Gerd Anne Jørgensen
E-post: gerd.anne.jorgensen@meloy.kommune.no

Kontortid Glomfjord: Tirsdag kl. 09.00 - 14.00 etter følgende plan (PDF, 302 kB)

Kontortid Ørnes: Torsdag kl. 09.00 - 14.00 etter følgende plan (PDF, 304 kB)

Ta evt. kontakt på tlf 75 71 07 50 eller 943 80 550 dersom det er ønskelig med avtale utenom oppsatte kontordager.

Mai Catrin Presteng - Klikk for stort bildeMai Catrin Presteng

Helsesøster, Inndyr. Kontortid onsdag 08.00-11.30

Mai Catrin Presteng
Telefon: 75 76 07 08 / 994 75 366
E-post: premai@gildeskal.kommune.no

Publisert av Kjersti Svendsen. Sist endret 27.03.2017

Det har fra tidlig høst vært flere barn/unge som har blitt smittet av skabb

Har du opplevd bivirkninger fra kosmetiske produkter? Meld fra til oss!

Dette sier Berit Granum som er seniorforsker ved Avdeling for toksikologi og risiko ved Folkehelseinstituttet.