Bibliotektjenesten

Kontaktperson for Meløy videregående skole sine tre studiesteder

 

Glomfjord

Bibliotekaren er tilstede torsdager, hele dagen.  
Skjønnlitteraturen (romaner, dikt, noveller, tegneserier etc) finner du i tilknytning til skolens kantine. Du får tilgang til faglitteratur ved å henvende deg til bibliotekaren.

 

Ørnes

Du finner biblioteket i underetasjen. Biblioteket er åpent alle skoledager, men bibliotekaren er tilstede mandag 0830-12, tirsdag 1230-1430 og onsdag 0830-1030.  

 

Inndyr

Studiestedet har en boksamling som delvis er registrert og tilgjengelig. Henvend deg i resepsjonen eller til bibliotekaren pr telefon.

 

På biblioteket finner du svaret!

Vi hjelper deg med å finne relevant informasjon til bruk i skolearbeidet, både trykt og på nett. Du kan også låne skjønnlitteratur (romaner, noveller o.l).

Vi har trykte bøker, lydbøker, lettleste bøker, norske bøker, engelske bøker, tyske bøker......Tykke bøker og tynne bøker. Tegneserier, oppslagsverk og ordbøker.

Kanskje du har lyst til å se en film? Vi har en god del spillefilmer. Disse kan du bare låne når biblioteket er bemannet.

Utlån av lærebøker administreres av biblioteket

 

Skolen benytter Mikromarc til administrering av boksamlingen.

Søk i base GLOMFJORD

Søk i base ØRNES

Søk i base INNDYR

Legitimasjon
Du bruker skolebeviset ditt til lånekort
 

 • Lånetid
  Lånetiden for bøker er 4 uker, filmer kan du låne i 3 dager. Noe materiale har 1 ukes lånetid. Lærebøker kan du låne hele skoleåret.
   
 • Erstatning
  Du er økonomisk ansvarlig for lån i biblioteket. Vi sender deg purringer og påfølgende regning. Tap kan erstattes med gjenkjøp. Uoppgjorte regninger sendes til inkasso. Ta kontakt med oss før det går så langt! 
   
 • Mat og drikke
  Vi vil gjerne at du inntar dette andre steder enn i biblioteket

Klikk for stort bilde