Bibliotektjenesten

Kontaktperson for Meløy videregående skole sine tre studiesteder

 

Glomfjord

Bibliotekaren er tilstede ca en dag pr måned. Se info-tavle. Ellers kan biblioteket nås på metkva@vgs.nfk.no.
Skjønnlitteraturen (romaner, dikt, noveller, tegneserier etc) finner du i tilknytning til skolens kantine. Du får tilgang til skolebøker og annen faglitteratur ved å henvende deg til bibliotekaren.

 

Ørnes

Du finner biblioteket i underetasjen. Biblioteket er åpent tirsdag og onsdag, hele dagen. Se info-tavle eller lapp på døra om endring.   

 

Inndyr

Studiestedet har en boksamling som delvis er registrert og tilgjengelig. Henvend deg i resepsjonen eller til bibliotekaren pr telefon.

 

På biblioteket finner du svaret!

Vi hjelper deg med å finne relevant informasjon til bruk i skolearbeidet, både trykt og på nett. Du kan også låne skjønnlitteratur (romaner, noveller o.l).

Vi har trykte bøker, lydbøker, lettleste bøker, norske bøker, engelske bøker, tyske bøker......Tykke bøker og tynne bøker. Tegneserier, oppslagsverk og ordbøker.

Kanskje du har lyst til å se en film? Vi har en god del spillefilmer. Disse kan du bare låne når biblioteket er bemannet.

Utlån av lærebøker administreres av biblioteket

 

Her kan du søke bøker som skolen har:  

Søk i base GLOMFJORD

Søk i base ØRNES

Søk i base INNDYR

Legitimasjon
Du bruker skolebeviset ditt til lånekort
 

 • Lånetid
  Lånetiden for bøker er 4 uker, filmer kan du låne i 3 dager. Noe materiale har 1 ukes lånetid. Lærebøker kan du låne hele skoleåret.
   
 • Erstatning
  Du er økonomisk ansvarlig for lån i biblioteket. Vi sender deg purringer og påfølgende regning. Tap kan erstattes med gjenkjøp. Uoppgjorte regninger sendes til inkasso. Ta kontakt med oss før det går så langt! 
   
 • Mat og drikke
  Vi vil gjerne at du inntar dette andre steder enn i biblioteket

Klikk for stort bilde