Deltakere i Geofag-OL
(14.03.2017)

Ole Edvard Kolvik Valøy gikk videre fra 2.runde i geofag-OL. Nå står samling i Bergen for tur 2.-5.april.

Sondre Midthun
(10.03.2017)

Forfatteren og meløyfjerdingen Sondre Midthun var i dag på besøk på studiested Ørnes, hvor han selv har vært elev. Sondre har nettopp utgitt sin andre roman, og er på turné for å presentere boka «Farvel til alt dét»

Hild-Marit Olsen
(07.03.2017)

Søkertallene for videregående opplæring i Nordland er klar. Interessen for helse- og oppvekst øker. Det samme gjelder Akvakultur.

Politi.jpg
(14.02.2017)

Politihøgskolen avd. Bodø inviterer til Åpen dag, onsdag 8. februar kl. 17.30 – 21.00

Håpet.jpg
(20.01.2017)

Tusen takk til alle som var innom Meløy videregående skole studiested Ørnes i går, eller har hjulpet oss med å hjelpe Prosjekt Håpet barn og familie i Brasil på annet måte. Alle monner drar!

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}