Politi.jpg
(14.02.2017)

Politihøgskolen avd. Bodø inviterer til Åpen dag, onsdag 8. februar kl. 17.30 – 21.00

Håpet.jpg
(20.01.2017)

Tusen takk til alle som var innom Meløy videregående skole studiested Ørnes i går, eller har hjulpet oss med å hjelpe Prosjekt Håpet barn og familie i Brasil på annet måte. Alle monner drar!

Enquete
(19.01.2017)

Elevene på Meløy vgs/Ørnes mener at Internasjonale dager et bra og viktig tiltak. De ser også forbedringspotensiale. Mediagruppa har snakket med noen av dem.

Kirsti og Marit.JPG
(19.01.2017)

Alle i skolemiljøet deltar i Internasjonale dager. Til og med studierektoren. Kirsti Kvehaugen fant fram heklenåla, og satset på tekstilgruppa. Hun sier seg fornøyd med årets arrangement så langt.

(19.01.2017)

Det jobbes intenst i biblioteket på Meløy vgs/Ørnes. Musikkgruppa er i ferd med å legge siste hånd på verket. Snart kommer publikum.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}