Håpet.jpg
(20.01.2017)

Tusen takk til alle som var innom Meløy videregående skole studiested Ørnes i går, eller har hjulpet oss med å hjelpe Prosjekt Håpet barn og familie i Brasil på annet måte. Alle monner drar!

Enquete
(19.01.2017)

Elevene på Meløy vgs/Ørnes mener at Internasjonale dager et bra og viktig tiltak. De ser også forbedringspotensiale. Mediagruppa har snakket med noen av dem.

Kirsti og Marit.JPG
(19.01.2017)

Alle i skolemiljøet deltar i Internasjonale dager. Til og med studierektoren. Kirsti Kvehaugen fant fram heklenåla, og satset på tekstilgruppa. Hun sier seg fornøyd med årets arrangement så langt.

(19.01.2017)

Det jobbes intenst i biblioteket på Meløy vgs/Ørnes. Musikkgruppa er i ferd med å legge siste hånd på verket. Snart kommer publikum.

Knekkebrød
(19.01.2017)

Matgruppene står for baking av både kaker, knekkebrød og middagslaging. Med godt samarbeid har elevene fått et glimrende resultat som skal stå for salg i ettermiddag.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}