Rektor er ansatt

Kjetil Fagervik, rektor Meløy videregående skole - Klikk for stort bildeKjetil Fagervik, rektor Meløy videregående skole Kjetil Fagervik blir ny rektor ved Meløy videregående skole. Utdanningssjef Nina Ellingsen Høiskar er svært tilfreds.

Tilsettingsprosessen er nå ferdig, og Kjetil Fagervik har takket ja til rektorstillingen ved Meløy videregående skole. Fagervik har vært konstituert rektor siden 1. august i fjor etter at tidligere rektor Anita Sletbakk gikk over til stilling som rektor ved Narvik videregående skole.

- Jeg er svært glad for at vi får Fagervik med på laget. Han har bred erfaring fra både industrien og fra videregående skole, og de personlige egenskaper vi ønsker, sier utdanningssjef Nina Ellingsen Høiskar.

Teknisk bakgrunn

Fagervik har erfaring både som lærer innen TIP-fagene og som veileder og praksislærer. I tillegg til lang erfaring fra industrien.

- Jeg har to fagbrev, teknisk fagskole og solid erfaring fra industrien. Men det er vel helst erfaringene fra tiden som studierektor ved Meløy videregående skole og som lærer ved Bodø videregående skole som er nyttig å ta inn i rektorjobben, forklarer Fagervik.

Nærvær og relasjon

Fagervik har jobbet med både nærværsarbeid og relasjonsbygging i personalgruppene på Meløy videregående skole, som består av de tre studiestedene Inndyr, Ørnes og Glomfjord

- Jeg mener å ha god gjennomføringsevne, samtidig som jeg er en lyttende person. Et av målene er jo å få ut det aller beste i hver enkelt ansatt. Men aller mest sentralt står selvsagt elevene. Vi skal utvikle Meløy videregående skole som en god og trygg læringsarena for elevene på alle nivåer i skolen, understreker Fagervik.

Regional utvikling

Utdanningssjef Høiskar mener Fagervik har en viktig rolle som regional utviklingsaktør i Meløy og Gildeskål, og erfaringen fra industrien kommer godt med i nettverksarbeidet med lokale bedrifter og kommunene.

- Jeg er veldig glad for at han skal videreutvikle Meløy videregående skole sammen med den flotte staben han nå har ansvaret for å lede, avslutter Nina Ellingsen Høiskar.