#Heng deg

hengdeg - Klikk for stort bilde Alle Meløy videregående skole sine elever har denne uken vært på forestillingen #Heng deg fra Nittedal teater.

Stykket viste den tøffe netthverdagen til dagens ungdom som konstant eksponereres for urealistiske idealer, forventningspress, gameing, sosiale medier, vold og et ekstremt nyhetsbilde.

Det var en sterk forestilling som tok et oppgjør med mobbing og utestengelse og hvilke konsekvenser det kan gi. - men det var også en forestilling om ta valg, se hverandre og gi håp. En gratis forestilling ble vist samme kveld i Meløy kulturhus der foreldre og foresatte var spesielt invitert.

I etterkant har elevene hatt dialog og arbeidsoppgaver for å bli bevisst hvor viktig det er å bli sett og ivaretatt både på skolen og i miljøet ellers. Det er ikke likegyldig hvordan vi kommuniserer med hverandre. Den enkelte – voksen som ungdom- bør tenke over hva man sier og skriver, ikke minst i sosiale medier.

Nittedal Teater 1 - Klikk for stort bilde