Tre små kyllinger

Administrasjonen ved Meløy videregående skole er åpen 08.00-15.00 mandag og tirsdag, og 08.00-12.00 onsdag i "stille uke". Ring oss, så hjelper vi deg gjerne!

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en riktig fin påske.

Inndyr434

Historiens første NM i akvakultur ble arrangert på Inndyr 2. og 3. april. Elever fra fylkene Troms, Nordland, Trøndelag, Sogn og Fjordane og Rogaland stilte til konkurransen.

Oppgavene elevene fikk var blant annet snittveiing av fisk, knuter og spleis,nødreparasjon av not, dissekering av laks og vurdering av fett- og fargeprøver.

Real2

Tirsdag 2.april holdt daglig leder i Glomfjord Hydrogen Finn Nordmo

« Åpen forelesning» på studiested Ørnes. Sivilingeniøren sitt foredrag hadde tittelen «Hydrogen- Virkemiddel i utviklingen mot lavutslippssamfunnet».

Elevene og ansatte fikk innblikk i mulighetene med hydrogen samt hva som er planene i Glomfjord.

eksamen

Meløy videregående skole skal arrangere eksamen for elever og privatister våren 2019.

I den forbindelse har vi behov for flere eksamensvakter. Vi søker etter personer som har anledning til å være vakt i

mai og juni.

HanneEdvardsen

Meløy videregående skole, studiested Glomfjord imponerer igjen.

Denne uken har lærer Hanne Edvardsen hospitering på Ørnes omsorgssenter. Hanne underviser til daglig på helse og oppvekstfag, og med denne hospiteringen får hun erfaring i hvilke oppgaver og utfordringer hennes elever møter i praksis. Du kan selv lese tilbakemeldingen fra virksomhetsleder på Ørnes omsorgssenter, Geir Inge Hansen.

Politi

Meld deg på arrangementet på phs.no/infokveld. Arrangementet tar maks 90 påmeldte.

T-klassebilde

I dag markeres Samefolkets dag på Meløy videregående skole, studiested Ørnes. Elever og lærere har sammen laget en flott utstilling i vår foaje.

Det samiske flagget er heist i nydelig vintervær. Fra flaggets farger har elevene i T-klassen hentet inspirasjon til bilder malt med glassmaling.

Salthammer

Studiested Inndyr inviterer alle ungdomsskoleelever med foresatte til åpen ettermiddag den 7.februar.

Jonsigurd

Denne uken har uteaktiviteten vært stor på Meløy videregående skole. Flere av  klassene ved våre tre studiesteder har vært ute på tur i nydelig vintervær.

På studiested Ørnes var T-klassen på hyggelig og fartsfylt aketur i Dalen. Ikke bare ble det pølsegrilling og røde kinn, gjengen fikk også se januarsola på himmelen. Det samme gjorde også elevene fra påbyggingsklassen.

På studiested Glomfjord tok de spreke elevene på VG 1 Helse og oppvekstfag  trugene fatt og dro på topptur til Nordhaugen.

Med disse flotte vinterbildene ønsker vi alle våre lesere en riktig god helg.

påbygging 1

Lærling nå, men kanskje vil du studere høsten 2020 ? Frister utdanning som: jurist, sosionom, psykolog, arkitekt, dyrepleier, økonom, politi, sykepleier eller lærer ? Da må du først ha studiekompetanse som du kan starte på høsten 2019.

Foto: Ny Næring AS.