HanneEdvardsen

Meløy videregående skole, studiested Glomfjord imponerer igjen.

Denne uken har lærer Hanne Edvardsen hospitering på Ørnes omsorgssenter. Hanne underviser til daglig på helse og oppvekstfag, og med denne hospiteringen får hun erfaring i hvilke oppgaver og utfordringer hennes elever møter i praksis. Du kan selv lese tilbakemeldingen fra virksomhetsleder på Ørnes omsorgssenter, Geir Inge Hansen.

Politi

Meld deg på arrangementet på phs.no/infokveld. Arrangementet tar maks 90 påmeldte.

T-klassebilde

I dag markeres Samefolkets dag på Meløy videregående skole, studiested Ørnes. Elever og lærere har sammen laget en flott utstilling i vår foaje.

Det samiske flagget er heist i nydelig vintervær. Fra flaggets farger har elevene i T-klassen hentet inspirasjon til bilder malt med glassmaling.

Salthammer

Studiested Inndyr inviterer alle ungdomsskoleelever med foresatte til åpen ettermiddag den 7.februar.

Jonsigurd

Denne uken har uteaktiviteten vært stor på Meløy videregående skole. Flere av  klassene ved våre tre studiesteder har vært ute på tur i nydelig vintervær.

På studiested Ørnes var T-klassen på hyggelig og fartsfylt aketur i Dalen. Ikke bare ble det pølsegrilling og røde kinn, gjengen fikk også se januarsola på himmelen. Det samme gjorde også elevene fra påbyggingsklassen.

På studiested Glomfjord tok de spreke elevene på VG 1 Helse og oppvekstfag  trugene fatt og dro på topptur til Nordhaugen.

Med disse flotte vinterbildene ønsker vi alle våre lesere en riktig god helg.

påbygging 1

Lærling nå, men kanskje vil du studere høsten 2020 ? Frister utdanning som: jurist, sosionom, psykolog, arkitekt, dyrepleier, økonom, politi, sykepleier eller lærer ? Da må du først ha studiekompetanse som du kan starte på høsten 2019.

Foto: Ny Næring AS.

Hubro

Julianne, Emma og Henriette tar økonomifag ved studiested Ørnes, og de har nå kvalifisert seg til å delta i Hubro Championship, «nordisk» mesterskap i bedriftsledelse, som arrangeres i Oslo 9.-10. april 2019.

Tuva 1

Vi søkte på samfunnsfagstipendet til Brussel fordi vi syns internasjonal politikk er interessant, og fordi dette var en mulighet vi ikke kunne gå glipp av. Vi tror dette blir et lærerikt opphold, med mange nye opplevelser, sier de to spente elevene.

Samfunnsfagstipend 2018-19 er tildelt Marthe Valmo Nordmann og Tuva Karine Iversen.

Tklasse 1

Adventstida er godt i gang i T-klassen på studiested Ørnes. I årets mørkeste måned er det fint å pynte, tenne lys og sysle med små juleforberedelser. God advent fra oss, ta vare på hverandre og hold hjertene varme.

Yara1 1

Elevene i faget Kjemi1 ved studiested Ørnes har i høst hatt om kjemiske reaksjoner, reaksjonsfart og kjemisk likevekt. I den forbindelse har de vært på omvisning i syrefabrikken hos Yara Glomfjord. Her fikk de innblikk i prosessen og har gått nærmere inn på de kjemiske reaksjonene når man fremstiller salpetersyre. Bildene er godkjent for publisering av driftsleder Trond Fjærem.