Studiespesialisering på Ørnes har tradisjon med årlig " Heimkommardag" den siste dagen før juleferien, da inviteres tidligere elever til skolen for å fortelle om sine påbegynte studier. Årets flotte studenter er bosatt fra Tromsø i nord til Oslo i sør.

Det har vært en spennende førjulstid for våre elever på alle studiestedene.

Gjengen fra Teknisk industriproduksjon har vært på bedriftsbesøk hos Arnulf Hansen i Vågaholmen. Elevrådet markerte Lucia med flott sang og utdeling av nydelige lussekatter. Nå som det snart er jul må også fiskene på Domus pisces få litt ekstra god mat, der ble torskene foret med reker av elevene på naturbruk.

Med disse fine bildene fra våre tre studiesteder ønsker vi dere en god advent, ta vare på hverandre og hold hjertene varme.

Ved å delta i årets elevundersøkelse kan du sin din mening om læring og trivsel på skolen. Viktig informasjon til deg som elev og foreldre/foresatte.

Med Svartisen som klasserom.

Meløy videregående skole sine tre studiesteder bruker alle naturen i nærområdet aktivt i sin undervisning.

Sist uke fikk Meløy videregående. studiested Ørnes besøk av forfatter og journalist Lene Wold. Hun er blant annet kjent for boka "Ære være mine døtre", og tema for dagen var ære og skam, menneskerettigheter, tro og livssyn.
Hun møtte blant annet elever som tar sosiologi, historie og filosofi, psykologi og norsk.

Den første gruppen med elever fra studiested Inndyr har denne uken deltatt på kurset Grunnleggende Sikkerhetsopplæring 50t (STCW), ved Bodin Sikkerhets- og Maritimt Kurssenter.
Målet med kurset er å sikre at elevene får sikkerhetsopplæring som gjør dem i stand til å opprettholde sikkerheten og hindre forurensning under driften av skipet.

Denne uken samlet vi alle elever og ansatte til høytidelig dåp av opplæringsfartøyet Oscar Sund. Fartøyets gudmor, Fylkesråd for utdanning i Nordland, Hild-Marit Olsen ønsket hell og lykke til fartøy, mannskap og elever på alle hav.

Velkommen til nytt skoleåret ved Meløy videregående skole !

Meløy videregående skole er en skole med studiesteder på Ørnes, Inndyr og Glomfjord. Vi har samlet en del viktig informasjon i dette brevet.  Under menypunktet «For elever» finner du også en del praktisk informasjon som vi tror kan være nyttig.

Vi henviser til informasjon tidligere sendt ut fra skolen, og minner om møte for alle elever og foresatte på studiested Inndyr søndag 18. august fra 1600 til 1800. Vel møtt J!

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.

Så snart du har fått bekreftelse på at du har kommet inn på studiet må du søke om skoleskyss. Dette gjelder også

• 10. klassinger som skal begynne på videregående skole skoleåret til høsten
  • De som allerede har skoleskyss

Kontakt oss hvis du trenger hjelp med registrering av skyssøknad.