Velkommen til nytt skoleåret ved Meløy videregående skole !

Meløy videregående skole er en skole med studiesteder på Ørnes, Inndyr og Glomfjord. Vi har samlet en del viktig informasjon i dette brevet.  Under menypunktet «For elever» finner du også en del praktisk informasjon som vi tror kan være nyttig.

Vi henviser til informasjon tidligere sendt ut fra skolen, og minner om møte for alle elever og foresatte på studiested Inndyr søndag 18. august fra 1600 til 1800. Vel møtt J!

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke på nett om dette.

Så snart du har fått bekreftelse på at du har kommet inn på studiet må du søke om skoleskyss. Dette gjelder også

• 10. klassinger som skal begynne på videregående skole skoleåret til høsten
  • De som allerede har skoleskyss

Kontakt oss hvis du trenger hjelp med registrering av skyssøknad.

I mai hadde studiested Inndyr besøk av mesterkokk Kristoffer Myrvoll. Han er opprinnelig fra Nygårdsjøen i Gildeskål kommune, og  til daglig jobber han som sjefskokk på Bjørk restaurant i Bodø. Denne dagen hadde han satt av til opplæring av elevene på Vg1 Fisk og fangst.

Meløy videregående skole har nå mange spennende jobber utlyst på https://candidate.hr-manager.net/vacancies/list.aspx?customer=nordlandfk . Velkommen som søker.

Skal du være ved skolen til neste år? Ta vare på busskortet. Er du ny og har mer enn 4 km fra boplass til skolen: Husk å søk om busskort. Finn lenkene nedenfor.

Administrasjonen ved Meløy videregående skole er åpen 08.00-15.00 mandag og tirsdag, og 08.00-12.00 onsdag i "stille uke". Ring oss, så hjelper vi deg gjerne!

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en riktig fin påske.

Historiens første NM i akvakultur ble arrangert på Inndyr 2. og 3. april. Elever fra fylkene Troms, Nordland, Trøndelag, Sogn og Fjordane og Rogaland stilte til konkurransen.

Oppgavene elevene fikk var blant annet snittveiing av fisk, knuter og spleis,nødreparasjon av not, dissekering av laks og vurdering av fett- og fargeprøver.

Tirsdag 2.april holdt daglig leder i Glomfjord Hydrogen Finn Nordmo

« Åpen forelesning» på studiested Ørnes. Sivilingeniøren sitt foredrag hadde tittelen «Hydrogen- Virkemiddel i utviklingen mot lavutslippssamfunnet».

Elevene og ansatte fikk innblikk i mulighetene med hydrogen samt hva som er planene i Glomfjord.

Meløy videregående skole skal arrangere eksamen for elever og privatister våren 2019.

I den forbindelse har vi behov for flere eksamensvakter. Vi søker etter personer som har anledning til å være vakt i

mai og juni.