Tklasse 1

Adventstida er godt i gang i T-klassen på studiested Ørnes. I årets mørkeste måned er det fint å pynte, tenne lys og sysle med små juleforberedelser. God advent fra oss, ta vare på hverandre og hold hjertene varme.

Yara1 1

Elevene i faget Kjemi1 ved studiested Ørnes har i høst hatt om kjemiske reaksjoner, reaksjonsfart og kjemisk likevekt. I den forbindelse har de vært på omvisning i syrefabrikken hos Yara Glomfjord. Her fikk de innblikk i prosessen og har gått nærmere inn på de kjemiske reaksjonene når man fremstiller salpetersyre. Bildene er godkjent for publisering av driftsleder Trond Fjærem.

Henning

«Trafikksikkerhet skal ha mennesket i sentrum – hele tiden»

Navnet MIND er et engelsk ord som beskriver den grunnleggende tanken i arbeidet med å bevisstgjøre unge trafikanter i forhold til deres atferd og holdninger. Primærmålgruppa er elever i videregående skole, fordi denne aldersgruppa er desidert mest utsatt for ulykker.

Elektro2018 (9)

Hva er formålet?

Formålet med Elevundersøkelsen er at elever skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen. Resultatene fra undersøkelsen slettes ikke, men lagres forskriftsmessig, og benyttes av skoler, skoleeiere og den statlige utdanningsadministrasjonen som en hjelp til å analysere og utvikle elevenes læringsmiljø. Data fra undersøkelsen kan også bli brukt til forskningsformål av forskere som får utlevert grunnlagsdata. Deler av resultatene fra Elevundersøkelsen publiseres på Skoleporten.

Solidaritetsdag 1

Meløy vgs, studiested Glomfjord har i over 20 år hatt tradisjon for å avholde Solidaritetsdag.

Dette er et prosjekt der alle elever og personalet går sammen om å gjøre en jobb for å få inn penger til ulike hjelpeprosjekter.

På denne dagen kan dere få kjøpt juletallerken i kantina fra kl. 15.00 – 18:00.

I 3.etasje vil elevene på Helse- og oppvekstfag ha kafe. Salg av ulike elevprodukter på skolen.

I år går pengene til Prosjektet HÅPET, barn og familie.

Lilli 1

Den 29.oktober arrangeres Operasjon dagsverk, og flertallet av elevene skal ut og tjene inn penger til den store solidaritetsaksjonen. De har fått arbeidsplasser hos det lokale næringslivet, dagligvareforretninger og Meløy kommunene. For hvert dagsverk vil elevene samle inn 400 kr.

skoleskip
Meløy videregående skole har ledige stillinger på studiestedene Inndyr.

hengdeg

Alle Meløy videregående skole sine elever har denne uken vært på forestillingen #Heng deg fra Nittedal teater.