I mai hadde studiested Inndyr besøk av mesterkokk Kristoffer Myrvoll. Han er opprinnelig fra Nygårdsjøen i Gildeskål kommune, og  til daglig jobber han som sjefskokk på Bjørk restaurant i Bodø. Denne dagen hadde han satt av til opplæring av elevene på Vg1 Fisk og fangst.

Meløy videregående skole har nå mange spennende jobber utlyst på https://candidate.hr-manager.net/vacancies/list.aspx?customer=nordlandfk . Velkommen som søker.

Skal du være ved skolen til neste år? Ta vare på busskortet. Er du ny og har mer enn 4 km fra boplass til skolen: Husk å søk om busskort. Finn lenkene nedenfor.

Administrasjonen ved Meløy videregående skole er åpen 08.00-15.00 mandag og tirsdag, og 08.00-12.00 onsdag i "stille uke". Ring oss, så hjelper vi deg gjerne!

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en riktig fin påske.

Historiens første NM i akvakultur ble arrangert på Inndyr 2. og 3. april. Elever fra fylkene Troms, Nordland, Trøndelag, Sogn og Fjordane og Rogaland stilte til konkurransen.

Oppgavene elevene fikk var blant annet snittveiing av fisk, knuter og spleis,nødreparasjon av not, dissekering av laks og vurdering av fett- og fargeprøver.

Tirsdag 2.april holdt daglig leder i Glomfjord Hydrogen Finn Nordmo

« Åpen forelesning» på studiested Ørnes. Sivilingeniøren sitt foredrag hadde tittelen «Hydrogen- Virkemiddel i utviklingen mot lavutslippssamfunnet».

Elevene og ansatte fikk innblikk i mulighetene med hydrogen samt hva som er planene i Glomfjord.

Meløy videregående skole skal arrangere eksamen for elever og privatister våren 2019.

I den forbindelse har vi behov for flere eksamensvakter. Vi søker etter personer som har anledning til å være vakt i

mai og juni.

Meløy videregående skole, studiested Glomfjord imponerer igjen.

Denne uken har lærer Hanne Edvardsen hospitering på Ørnes omsorgssenter. Hanne underviser til daglig på helse og oppvekstfag, og med denne hospiteringen får hun erfaring i hvilke oppgaver og utfordringer hennes elever møter i praksis. Du kan selv lese tilbakemeldingen fra virksomhetsleder på Ørnes omsorgssenter, Geir Inge Hansen.

Meld deg på arrangementet på phs.no/infokveld. Arrangementet tar maks 90 påmeldte.

I dag markeres Samefolkets dag på Meløy videregående skole, studiested Ørnes. Elever og lærere har sammen laget en flott utstilling i vår foaje.

Det samiske flagget er heist i nydelig vintervær. Fra flaggets farger har elevene i T-klassen hentet inspirasjon til bilder malt med glassmaling.